Nyproduktion - Stallarholmen - Östa Bostadsrätter

NYPRODUKTION AV BOSTADSRÄTTER I VACKER SÖRMLÄNDSK MILJÖ NÄRA MÄLAREN

Brf Dalkarlsvägen kommer att innehålla 18 st lägenheter. Lägenheterna byggs i två våningar med hiss. De större lägenheterna kommer att ha badrum och separat wc. Marklägenheterna får uteplats, övriga stor balkong.

Intresserad?

Kjerstin Geijerman, Mäklare
0708-527272
Jag godkänner att mina personuppgifter lagras hos mäklaren. Läs mer här. GDPR

Allmän information

 • Antal rum:3 - 2
 • Boarea (BOA):60 kvm - 80 kvm
 • Pris:1 875 000 SEK - 2 125 000 SEK
 • Antal objekt:18
 • Byggbolag:Ytterholmen bostadsproduktion AB

  Områdesbeskrivning

 • Det expansiva samhället Stallarholmen ligger på Mälarens södra strand mitt emellan Strängnäs och Mariefred. Nära den vackra naturen och samtidigt inte längre bort än en timme från Stockholm. Här bor ca 3 400 personer och samhället växer. Det är ett livskraftigt och initiativstarkt samhälle med ett rikt kulturliv och många sevärdheter såsom Överselö kyrka som är en välbevarad gotisk salskyrka , Mälsåkers slott från 1670-talet och Åsa gravfält med sina unika backsippor. Dessutom finns här ett härligt anlagt bad med sandstrand och stora gräsytor. På sommaren kan du följa den vackra strömmen av båtar som passerar förbi Stallarholmen. Som båtgäst finns möjlighet att både stanna till för en fika, en bit mat och inhandling av förnödenheter, men också lägga till i gästhamnen för att ta chansen att uppleva Stallarholmens fantastiska utbud av sevärdheter och aktiviteter.

Kommande visningar

Kontakta mäklaren för visning

Service och kommunikationer

 • Stallarholmen ligger mellan Södertälje och Eskilstuna. Med bil har du som boende ca. 60 min till Stockholm, 40 min till Eskilstuna och Södertälje. Väljer du istället att åka kollektivt så finns bussförbindelser från Stallarholmen till tåg och andra färdmedel. Stallarholmen har ett brett utbud av mindre intressebutiker så som kött & chark, ljusstöperi, antikvitetshandel, kläder, smycken, heminredning, mat m.m. Självklart finns även livsmedelsbutik och bensinstation på orten. Den lokala grundskolan, Stallarholmsskolan, innefattar årskurs från förskola tom årskurs 9. I utbudet av vård och omsorg finner du lokal distriktssköterska. För att besöka vårdcentral får du åka till Strängnäs (20 min) eller Mariefred (15 min). Närmaste sjukhus ligger i Eskilstuna (40 min).